Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Десерт до чаю: заварні кільця із сирним кремом

06.02.2020 08:00
фото iamcook.ru
фото iamcook.ru
Любите балувати себе та своїх рідних смачними десертами? Тоді пропонуємо вам приготувати ці чудові заварні кільця із ніжним сирним кремом.

Знадобляться для тіста: 
молоко – 1 склянка, 
вода – 1 склянка, 
вершкове масло – 200 г, 
борошно – 2 склянки, 
яйця – 8 шт., 
сіль – 1 щіпка; 
для начинки:
сир кисломолочний – 300 г, 
сметана густа – 100–150 г, 
цукрова пудра – за смаком.

У каструлю налити молоко та воду, додати масло, сіль і довести до кипіння на середньому вогні, постійно помішую­чи дерев’яною лопаткою або ложкою, щоб суміш у каструлі залишалася в круговому русі. Всипати відразу все борошно і швидко перемішати, зменшити вогонь до мінімуму і мішати приблизно одну хвилину, поки тісто не почне відходити від стінок каструлі. Перекласти тісто в миску, накрити й дати охолонути протягом 10 хвилин. Потім по одному ввести в масу яйця, перемішати — готове тісто має бути блискучим і однорідним на вигляд. Застелити деко пергаментним папером. Взяти кондитерський шприц (якщо його немає, можна використовувати щільний поліетиленовий кульок, відрізавши в нього куточок), наповнити його отриманою масою і видавлювати тісто на папір, малюючи кола.

Випікати кільця слід в розігрітій до 190 градусів духовці приблизно 25 хвилин, потім вимк­нути духовку й залишити в ній тістечка ще на 10 хвилин, щоб вони трохи підсохли. Збити сир зі сметаною і цукровою пудрою, остиглі кільця розрізати навпіл, викласти на нижню частину кільця сирну начинку й накрити верхньою частиною. Готові кільця посипати цукровою пудрою і можна подавати на стіл.

Читайте також Смакуємо разом: ніжне тістечко а-ля «Кіндер Деліс»

Автор:
Олеся Скачко

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися