Готуємо домашній плавлений сир з печерицями
Знадобляться:
сир домашній (некислий) – 500 г,
яйце – 2 шт.,
печериці – 200 г,
сіль – 1 ч. л.,
сода – 0,5 ч. л.,
масло вершкове – 100 г,
петрушка або кріп – 2 гілочки.
Сир, вершкове масло (кімнатної температури), яйця, сіль і соду збити в однорідну кремоподібну масу. Поставити посуд із сумішшю на водяну баню і постійно помішувати, щоб маса рівномірно прогрілася. Суміш повинна добре розтопитися і стати злегка рідкуватою. Поки маса топиться, нарізати дрібно печериці (можна подрібнити блендером) і зелень. Подрібнені печериці обсмажити на олії. Коли маса розплавиться, зняти з вогню, додати в неї гриби, зелень, перелити в форму і дати охолонути. Як тільки маса загусне, можна намазувати бутерброди.
Читайте також Страва на вечерю: гуляш з яловичини з болгарським перцем і помідорами
Рецепти з гарбуза: як додати у своє життя барв, смакоти, здоров’я та краси
Неймовірні кабачки: рецепти страв, які ніколи не набриднуть
Сирна паска на Великдень: стародавня символіка та сучасні рецепти
Пісні страви з грибами: три рецепти на різні випадки