Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Три футболісти з Харківщини викликані на підготовчий збір перед Євро-2024

17.05.2024 14:52
Фото: sport.24tv.ua
Фото: sport.24tv.ua

Головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров оголосив склад, який візьме участь у підготовчому зборі перед фінальним турніром Євро-2024. До цього списку потрапили три футболісти з Харківської області.

Як повідомляє медіа «Слобідський край» з посиланням на Українську асоціацію футболу, у підготовчому зборі перед континентальною першістю братимуть участь 26 виконавців. Серед них троє представників Харківської області: харків’янин Валерій Бондар («Шахтар»), а також красноградці Андрій Лунін («Реал») і Михайло Мудрик («Челсі»). В УАФ зазначають, що остаточну заявку збірної України на Євро-2024 буде оголошено 7 червня.

– Сьогодні в Красноград приїздив іспанський журналіст, робив матеріал про Луніна. Сказав, щоб він передав тренеру мадридців Карло Анчелотті наступне: «Якщо у фіналі Ліги чемпіонів гратиме не Андрій, красноградці його не зрозуміють», – каже в розмові з кореспондентом медіа «Слобідський край» перший тренер Луніна Іван Манько. – Думаю, що у товариських матчах перед Євро будуть задіяні усі три воротарі збірної. На мою думку, у Луніна і Анатолія Трубіна рівні шанси бути основним воротарем на Євро. Все покажуть тренування, але Андрій готовий бути першим номером. Ось цей іспанський журналіст розповідав, що Лунін у «Реалі» на повну працює на тренуваннях і залишається займатися після них.

Українці розпочнуть підготовку до фінального турніру 30 травня в німецькому Нюрнберзі, де 3 червня проведуть товариський матч із господарями Євро-2024 збірною Німеччини. Наступного дня наша команда вилетить до Варшави. У столиці сусідньої держави підопічні Сергія Реброва зіграють наступний контрольний матч проти Польщі. Заключною грою цього збору стане зустріч з Молдовою 11 червня в Кишиневі. Наступного дня, 12 червня, національна команда прибуде до місця постійної дислокації на Євро-2024 – містечка Вісбаден.

Нагадаємо, перший матч збірна України на Євро проведе 17 червня проти Румунії. За чотири дні, 21 червня, підопічні Сергія Реброва зустрінуться із Словаччиною. А заключний поєдинок групового етапу наші співвітчизники проведуть проти бельгійців 26 червня.

Нагадаємо, відомий коментатор відвідав футбольний турнір у Мерефі.

Також ми розповідали, що Чугуївська команда виграла районний турнір з мініфутболу.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися