Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Молоді офіцери Залізної бригади вчать навідників-новачків

04.09.2023 16:22
Фото: 3-а окрема танкова Залізна бригада
Фото: 3-а окрема танкова Залізна бригада

Молоді офіцери з позивними «Чарлі» та «Еней» служать у 3-й окремій танковій Залізній бригаді. В одному з танкових батальйонів вони вчать навідників. Деякі з цих новачків майже вдвічі старші за них.

Про це повідомляє медіа «Слобідський край» з посиланням на пресслужбу 3-ї окремої танкової Залізної бригади.

Коли на Харківщині деінде доцвітали соняшники, в одному з танкових батальйонів 3-ї окремої танкової Залізної бригади проходили тренування в стрільбі бронебійними снарядами для навідників-новачків.

Як зазначили у бригаді, їхні воїни серйозно готуються до бою за будь-яких умов. Позитивного настрою їм додають сонячне тепло та милі серцю краєвиди Харківської області.

Інструкторами виступили молоді офіцери з позивними «Чарлі» та «Еней», які працювали на місці командира танку. Вони вчили військових, серед яких були новачки, майже вдвічі старші за офіцерів.

— Але молоді командири, окрім ґрунтовних знань, вже мають досвід пекельних боїв, тому без церемоній вчили, як треба діяти, аби вижити та знищити окупанта, – зазначили у бригаді.

Еней

Раніше ми писали про Дениса з позивним «Кеп» – військовослужбовця Чугуївського окремого батальйону територіальної оборони. До повномасштабної війни був працівником агропідприємства на Зміївщині, а також брав участь в АТО та ООС.

А також  про «Хіміка» – офіцера 3-ї бригади оперативного призначення «Спартан». З початку повномасштабної війни він добровільно приєднався до лав Національної гвардії.

Та про нацгвардієйця Валентина на псевдо «Шелбі», який служить у 3-й бригаді оперативного призначення «Спартан» із січня 2023 року. За цей час він встиг пройти через важкі бої в Бахмуті, поранення та повернення в стрій.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.

Автор:
Олександр Манченко

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися