Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Зруйнували ресторан та влучили у Сіверський Донець: наслідки обстрілів Харківщини за добу

18.10.2024 08:36
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Військові армії рф 17 жовтня та у ніч проти 18 жовтня застосовували проти мирного населення Харківської області керовані авіабомби, БПЛА та артилерію.

Як передає «Слобідський край», про це у ранкових зведеннях 18 жовтня повідомили начальник ХОВА Олег Синєгубов та начальник ГУ НП у Харківській області Володимир Тимошко.

  • 18 жовтня 02:13 – на трасі Харків-Богодухів-Охтирка поблизу села Щербаки Богодухівської громади внаслідок удару БПЛА «Ланцет» загорівся автомобіль.
  • 11:38 – у селі Бугаївка внаслідок удару КАБ була зруйнована будівля закладу харчування, пошкоджено 5 житлових будинків.
  • 11:27 – ворожий КАБ влучив за межами Старого Салтова. Ворожа керована авіабомба влучила у воду поблизу мосту через річку Сіверський Донець.
  • 00:40 – унаслідок артобстрілу в селі Курилівка пошкоджений приватний будинок.

На місцях подій працювали слідчі, криміналісти, вибухотехніки. 17 жовтня поліцейські здійснили 8 оглядів місць подій, внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про 5 кримінальних проваджень, пов'язаних зі збройною агресією російської федерації.

У пресслужбі ДСНС України в Харківській області повідомили, що за добу на Харківщині зафіксовано 1 пожежу від ворожого обстрілу в Богодухівському районі. Піротехніки ДСНС вилучили та знешкодили 78 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, на Куп’янському напрямку ворог наблизився до межі міста Куп'янськ на 4 кілометри.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися