Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Одна людина загинула, семеро отримали поранення: наслідки обстрілів Харківщини

07.10.2024 09:17
Наслідки обстрілу села Івашки / Фото: ХОВА
Наслідки обстрілу села Івашки / Фото: ХОВА

Минулої доби під ударами окупантів перебували Харків, Куп’янський, Ізюмський, Харківський, Богодухівський райони. Загинув цивільний чоловік, дістали поранення семеро людей.

Про наслідки ворожих обстрілів Харківської області 6 жовтня та у ніч проти 7 жовтня повідомляють начальник ХОВА Олег Синєгубов, начальник ГУ Нацполіції Харківської області Володимир Тимошко та начальник військового гарнізону Сергій Мельник, передає «Слобідський край».

Упродовж доби під ударами ворожої авіації перебували Шевченківський район Харкова, Вовчанськ, Черкаська Лозова, та Козача Лопань. Ціллю рашистських БпЛА, артилерії, РСЗВ та мінометів стали Золочів, Куп'янськ, Митрофанівка, Черкаська Лозова, Куп'янськ-Вузловий, Івашки, Першотравневе та інші прифронтові населені пункти.

  • 7 жовтня 03:35 – у селищі Золочів обстрілом БПЛА пошкоджено приватний цивільний автомобіль.
  • 7 жовтня 03:00 – у селі Митрофанівка Дворічанської громади внаслідок обстрілу постраждала 73-річна жінка.
  • 23:37 – у селищі Мала Данилівка влучання на відкриту територію.
  • 23:15 – у селі Черкаська Лозова Малоданилівської громади пошкоджений один приватний житловий будинок та частково пошкоджені ще два будинки. Постраждали 50-річний чоловік, 51-річна жінка, 16-річний хлопець.
  • 17:48 – у селі Черкаські Тишки Циркунівської громади внаслідок обстрілу горіла трава на площі 4 га.
  • 17:11 – поблизу села Черкаські Тишки Циркунівської громади у Липецькому лісництві горіла лісова підстилка та трава на площі 1,5 га.
  • 14:25 – у селі Івашки Золочівської громади внаслідок мінометного обстрілу пошкоджено приватний будинок, господарчі споруди та лінію електропередач.
  • 13:47 – у селищі Куп'янськ-Вузловий Куп’янської громади внаслідок обстрілу горіли приватний будинок та господарча споруда.
  • 13:25 – у міс ті Куп'янськ внаслідок обстрілу горіла покрівля приватного будинку на площі 150 м кв. Постраждав 54-річний чоловік.
  • 11:20 – у селі Першотравневе Борівської громади внаслідок удару FPV-дрона в автівку загинув чоловік 57 років.
  • 08:30 – у місті Куп'янськ внаслідок удару БПЛА постраждали чоловіки 40 та 68 років.

На місцях подій працювали слідчі, криміналісти, вибухотехніки. Поліцейські здійснили огляди місць подій, внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальні провадження, пов'язані зі збройною агресією російської федерації.

За інформацією пресслужби ДСНС України в Харківській області, за добу на Харківщині зафіксовано 6 пожеж від ворожих обстрілів у Куп’янському та Харківському районах області, а також Шевченківському районі міста Харкова.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися