Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Страви з риби: готуємо смачні та соковиті котлети

22.01.2021 17:21
фото russianfood.com
фото russianfood.com
Такі котлетки виходять дуже соковитими, пухкими і неймовірно смачними.

Знадобляться:
філе риби – 800 г,
хліб білий – 300 г,
яйця – 2 шт.,
молоко – 400 мл,
цибуля ріпчаста – 1 шт.,
сіль – 2 ч. л.,
чорний мелений перець – за смаком,
соняшникова олія – для смаження.

Рибне філе помити і порізати невеликими шматочками. Цибулю почистити і розрізати на чотири частини, білий хліб замочити в молоці, потім відтиснути. Прокрутити на м’ясорубці рибу, цибулю і хліб, викласти готову масу в миску, вбити яйця, посолити, поперчити і добре вимісити фарш. Вологими руками зліпити невеликі котлетки.

У сковорідку налити соняшникову олію, поставити на вогонь, дати їй розігрітися і посмажити з обох боків котлетки до золотистої скоринки. Подавати на стіл з будь-яким гарніром.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися