Страви з риби: готуємо смачні та соковиті котлети
22.01.2021
17:21
Такі котлетки виходять дуже соковитими, пухкими і неймовірно смачними.
Знадобляться:
філе риби – 800 г,
хліб білий – 300 г,
яйця – 2 шт.,
молоко – 400 мл,
цибуля ріпчаста – 1 шт.,
сіль – 2 ч. л.,
чорний мелений перець – за смаком,
соняшникова олія – для смаження.
Рибне філе помити і порізати невеликими шматочками. Цибулю почистити і розрізати на чотири частини, білий хліб замочити в молоці, потім відтиснути. Прокрутити на м’ясорубці рибу, цибулю і хліб, викласти готову масу в миску, вбити яйця, посолити, поперчити і добре вимісити фарш. Вологими руками зліпити невеликі котлетки.
У сковорідку налити соняшникову олію, поставити на вогонь, дати їй розігрітися і посмажити з обох боків котлетки до золотистої скоринки. Подавати на стіл з будь-яким гарніром.
Теги:
Читайте також
Дивні фони та неприродні рухи: як жителям Харківщини розпізнати ШІ-контент у фото та відео
05.12.2025
15:36
Звертаються мешканці інших громад і Харкова: як у Коломаку працює ЦНАП Громади на зв'язку
05.12.2025
15:19
Російський БпЛА убив двох мирних мешканців в Ізюмі
05.12.2025
15:05
Які громади Харківщини отримають додаткові кошти від Уряду
14.11.2025
16:09
У Харкові тимчасово не буде газу за низкою адрес: повний перелік
10.11.2025
17:49
Солоницівка може стати продуктовим хабом для Харкова
24.11.2025
12:19