Страви з риби: готуємо смачні та соковиті котлети
Знадобляться:
філе риби – 800 г,
хліб білий – 300 г,
яйця – 2 шт.,
молоко – 400 мл,
цибуля ріпчаста – 1 шт.,
сіль – 2 ч. л.,
чорний мелений перець – за смаком,
соняшникова олія – для смаження.
Рибне філе помити і порізати невеликими шматочками. Цибулю почистити і розрізати на чотири частини, білий хліб замочити в молоці, потім відтиснути. Прокрутити на м’ясорубці рибу, цибулю і хліб, викласти готову масу в миску, вбити яйця, посолити, поперчити і добре вимісити фарш. Вологими руками зліпити невеликі котлетки.
У сковорідку налити соняшникову олію, поставити на вогонь, дати їй розігрітися і посмажити з обох боків котлетки до золотистої скоринки. Подавати на стіл з будь-яким гарніром.