Страви з риби: готуємо смачні та соковиті котлети
22.01.2021
17:21
Такі котлетки виходять дуже соковитими, пухкими і неймовірно смачними.
Знадобляться:
філе риби – 800 г,
хліб білий – 300 г,
яйця – 2 шт.,
молоко – 400 мл,
цибуля ріпчаста – 1 шт.,
сіль – 2 ч. л.,
чорний мелений перець – за смаком,
соняшникова олія – для смаження.
Рибне філе помити і порізати невеликими шматочками. Цибулю почистити і розрізати на чотири частини, білий хліб замочити в молоці, потім відтиснути. Прокрутити на м’ясорубці рибу, цибулю і хліб, викласти готову масу в миску, вбити яйця, посолити, поперчити і добре вимісити фарш. Вологими руками зліпити невеликі котлетки.
У сковорідку налити соняшникову олію, поставити на вогонь, дати їй розігрітися і посмажити з обох боків котлетки до золотистої скоринки. Подавати на стіл з будь-яким гарніром.
Теги:
Читайте також
«Богам війни треба час, щоб посміятися»: артилерист з Куп’янщини розповів історію служби
17.12.2025
18:05
Молодь Циркунів про окупацію, фейки та нові виклики
17.12.2025
17:17
Харків офіційно приєднався до освітньої мережі міст ЮНЕСКО
17.12.2025
16:59
«Я не дозволю зробити там забудову»: Терехов розповів, що буде на місці знищеного Журавлівського лісу
12.12.2025
22:01
У Харкові російська «Молнія» поцілила в адміністративний центр
13.12.2025
17:14
Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко: «Мені не соромно дивитися в очі людям» Громади на зв'язку
15.12.2025
16:15