Соус з аґрусу: смачне доповнення до м'ясних страв
30.06.2020
18:15
Цей соус буде добре поєднуватися з будь-якими м’ясними стравами. Готувати його можна з аґрусу будь-якої зрілості, але варто зважити на те, що з не зовсім стиглих, зелених ягід соус буде кислішим на смак.
Знадобляться:
аґрус – 800 г,
часник – 5 зубчиків,
кріп – 150 г,
сіль – за смаком.
Аґрус помити, обсушити, видалити хвостики. Кріп помити, обрізати стебла, а саму зелень дрібно порізати. Аґрус і кріп подрібнити блендером або перекрутити через м’ясорубку в однорідну масу, додати видавлений часник, перемішати, посолити за смаком і дати постояти хвилин 30, щоб смак став насиченішим. Перекласти в чисті сухі банки і зберігати в холодильнику.
Читайте також Готуємо «сире» варення з агрусу і апельсина
Читайте також
Харківщина та Франція: поглиблення регіонального партнерства
05.10.2024
15:40
Інструктор 92-ї ОШБр отримав «Золотий хрест» Головнокомандувача
05.10.2024
14:46
Коли на Харківщині чекати дощів та похолодання: коментар синоптиків
04.10.2024
17:51
Які школи Харківської області стали найкращими у 2024 році: рейтинг
18.09.2024
18:13
Чи треба виїжджати взимку з Харкова – коментар влади
18.09.2024
12:20