Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Соус з аґрусу: смачне доповнення до м'ясних страв

30.06.2020 18:15
Цей соус буде добре поєднуватися з будь-якими м’ясними стравами. Готувати його можна з аґрусу будь-якої зрілості, але варто зважити на те, що з не зовсім стиглих, зелених ягід соус буде кислішим на смак.

Знадобляться:
аґрус – 800 г,
часник – 5 зубчиків,
кріп – 150 г,
сіль – за смаком.

Аґрус помити, обсушити, видалити хвостики. Кріп помити, обрізати стебла, а саму зелень дрібно порізати. Аґрус і кріп подрібнити блендером або перекрутити через м’ясорубку в однорідну масу, додати видавлений часник, перемішати, посолити за смаком і дати постояти хвилин 30, щоб смак став насиченішим. Перекласти в чисті сухі банки і зберігати в холодильнику.

Читайте також Готуємо «сире» варення з агрусу і апельсина

Автор:
Вероніка Добриня

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися