Соус з аґрусу: смачне доповнення до м'ясних страв
30.06.2020
18:15
Цей соус буде добре поєднуватися з будь-якими м’ясними стравами. Готувати його можна з аґрусу будь-якої зрілості, але варто зважити на те, що з не зовсім стиглих, зелених ягід соус буде кислішим на смак.
Знадобляться:
аґрус – 800 г,
часник – 5 зубчиків,
кріп – 150 г,
сіль – за смаком.
Аґрус помити, обсушити, видалити хвостики. Кріп помити, обрізати стебла, а саму зелень дрібно порізати. Аґрус і кріп подрібнити блендером або перекрутити через м’ясорубку в однорідну масу, додати видавлений часник, перемішати, посолити за смаком і дати постояти хвилин 30, щоб смак став насиченішим. Перекласти в чисті сухі банки і зберігати в холодильнику.
Читайте також Готуємо «сире» варення з агрусу і апельсина
Читайте також
У Харкові відновлюють пошкоджене житло: триває ремонт будинку після прямого влучання (фото)
05.12.2025
16:38
Дивні фони та неприродні рухи: як жителям Харківщини розпізнати ШІ-контент у фото та відео
05.12.2025
15:36
Звертаються мешканці інших громад і Харкова: як у Коломаку працює ЦНАП Громади на зв'язку
05.12.2025
15:19
Які громади Харківщини отримають додаткові кошти від Уряду
14.11.2025
16:09
У Харкові тимчасово не буде газу за низкою адрес: повний перелік
10.11.2025
17:49
Солоницівка може стати продуктовим хабом для Харкова
24.11.2025
12:19