Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Сезонна страва: салат з яблуками, сиром і яйцем

01.11.2020 18:03
Фото:1000.menu
Фото:1000.menu
Яскравий смак цього салату нікого не залишить байдужим. У ньому всі інгредієнти вдало доповнюють один одного, а маринована цибуля додає пікантності.

Знадобляться:

яйця – 3 шт.,

твердий сир – 70 г,

яблуко – 1 шт.,

цибуля – 1 шт.,

оцет – 30 мл,

майонез – 40 г.

Очистити цибулю від лушпиння, промити в холодній воді, нарізати півкільцями і викласти в невелику мисочку. Залити її оцтом і залишити постояти хвилин 10, злити і ще раз промити – з цибулі вийде гіркота і вона стане смачнішою. Яйця відварити в киплячій воді протягом 5– 7 хвилин, остудити, заливши холодною водою, і очистити. З яблука зняти шкірку.

У невеликий салатник натерти на крупній тертці варені яйця. Це буде перший шар салату. Змастити шар трохи майонезом і посипати маринованою цибулею. Наступним шаром викласти яблуко, натерте на крупній тертці. Його теж змастити майонезом. Твердий сир натерти на середній терці і викласти останнім шаром салату. Готовий салат прибрати в холодильник, щоб він охолов і трохи просочився. Подаючи салат на стіл, прикрасити його зеленню.

Спробуйте також: Страви на десерт: топ-4 рецепти печених яблук 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися