Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Рецепт дня: капустяний шніцель

07.06.2020 16:55
Фото: ydoo.info
Фото: ydoo.info
Хочете приготувати ситну й одночасно легку вечерю? Спробуйте зробити такі шніцелі з капустяного листя. Потрібні лише капуста, яйце і борошно, ну і олія для смаження.

Знадобляться:

капустяне листя – 7 шт.,

яйце – 1 шт.,

борошно – 2 ст. л.,

панірувальні сухарі – 2 ст. л., сіль,

мелений перець – за смаком, олія – для смаження.

Капустяне листя відварити в підсоленій воді протягом 3– 5 хвилин, потім воду злити, а листя остудити. Товсту частину листя злегка відбити молоточком і згорнути листки конвертиком. В одну тарілку насипати борошно і обваляти в ній капустяні конвертики, потім опустити їх у збите в окремій мисочці яйце, а затим – обваляти в панірувальних сухарях. Розігріти в сковороді олію, викласти туди капустяні шніцелі і смажити 5 хвилин, перевертаючи, по 1–2 хвилини на кожному боці. Подавати на стіл краще гарячими, можна зі сметаною.

Спробуйте також: Сезонна страва: пиріжки з ревенем

 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися