Рецепт дня: капустяний шніцель
Знадобляться:
капустяне листя – 7 шт.,
яйце – 1 шт.,
борошно – 2 ст. л.,
панірувальні сухарі – 2 ст. л., сіль,
мелений перець – за смаком, олія – для смаження.
Капустяне листя відварити в підсоленій воді протягом 3– 5 хвилин, потім воду злити, а листя остудити. Товсту частину листя злегка відбити молоточком і згорнути листки конвертиком. В одну тарілку насипати борошно і обваляти в ній капустяні конвертики, потім опустити їх у збите в окремій мисочці яйце, а затим – обваляти в панірувальних сухарях. Розігріти в сковороді олію, викласти туди капустяні шніцелі і смажити 5 хвилин, перевертаючи, по 1–2 хвилини на кожному боці. Подавати на стіл краще гарячими, можна зі сметаною.
Спробуйте також: Сезонна страва: пиріжки з ревенем
Рецепти з гарбуза: як додати у своє життя барв, смакоти, здоров’я та краси
Неймовірні кабачки: рецепти страв, які ніколи не набриднуть
Пісні страви з грибами: три рецепти на різні випадки
Маринована або квашена: готуємо капусту за всіма правилами