Хрусткі сирні палички – готуємо смачний перекус
Знадобляться:
сир твердий – 300 г,
яйце – 1 шт.,
борошно – 2 ст. л.,
панірувальні сухарі – 2–3 ст. л.,
соняшникова олія – для смаження.
Твердий сир натерти на дрібній тертці і викласти в миску. Вбити яйце, додати борошно і перемішати все в однорідну масу. Потім сформувати тугі палички, обваляти їх у панірувальних сухарях і обсмажити на розігрітій олії до золотистого кольору. Затим можна подавати на стіл.
Читайте також:
Цікава страва: готуємо голубці з куркою і вівсянкою
Рис із морквою та селерою: готуємо під час Рідзвяного посту на вечерю
Сирна паска на Великдень: стародавня символіка та сучасні рецепти
Вареники із сиром: готуємо головну страву української Масниці
Суп із сирними кульками: легкий, бюджетний та чарівний на смак