Готуємо ніжний сирник з малиною
Знадобляться:
малина – 100 г,
кисломолочний сир – 180 г,
борошно – 1 ст. л.,
яйце – 2 шт.,
вершкове масло – 20 г,
сметана – 2 ст. л.,
цукор – 80 г.
У мисці перемішати сир, сметану, цукор, борошно і яєчні жовтки. Щоб маса була одноріднішою, краще збити її блендером або міксером. Окремо збити білки до гострих піків і акуратно додати в сирну масу, туди ж умішати малину і знову акуратно все перемішати. Викласти масу в змащену вершковим маслом форму і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30–40 хвилин. Готовий сирник остудити і можна подавати на стіл.
Читайте також Літні десерти: ароматний брауні з малиною
Сирна паска на Великдень: стародавня символіка та сучасні рецепти
Вареники із сиром: готуємо головну страву української Масниці
Суп із сирними кульками: легкий, бюджетний та чарівний на смак
Що приготувати з калини: шість нестандартних рецептів