Готуємо м’ясний рулет із лаваша з фаршем
Ситний рулет із соковитою начинкою можна їсти у гарячому вигляді з улюбленим соусом або остудити та подати як закуску – буде однаково смачно. Готується ця страва швидко та просто.
Нам знадобляться:
ріпчаста цибуля – 1 шт.
часник – 2 зубчики
м'ясний фарш – 400 г
яйця – 2 шт.
сіль, мелений чорний перець – за смаком
тонкий лаваш – 1 шт.
майонез – 2 ст. л.
Розігріваємо духовку до 180 °С. Деко застеляємо папером для випікання. Поки духовка розігрівається, цибулю та часник дуже дрібно нарізаємо або натираємо на дрібній тертці. Змішуємо фарш із цибулею, часником і яйцями, солимо і перчимо за смаком.
Розгортаємо лаваш, покриваємо його тонким шаром фаршу та загортаємо в щільний рулет. Обережно викладаємо на деко. Змащуємо майонезом та запікаємо 30-35 хвилин до золотистої скоринки.
Смачного!
Раніше ми писали також про те, як приготувати борщ «археологічний» з тушонки.
А ще ми писали про три найкращих рецепти квашеної капусти.
Більше корисних порад дивіться на нашому сайті.
Читайте також: Конкурент котлет: готуємо стейки з капусти!