Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Готуємо м’ясний рулет із лаваша з фаршем

07.04.2023 18:20

Ситний рулет із соковитою начинкою можна їсти у гарячому вигляді з улюбленим соусом або остудити та подати як закуску – буде однаково смачно. Готується ця страва швидко та просто.

Нам знадобляться: 

ріпчаста цибуля – 1 шт.
часник – 2 зубчики
м'ясний фарш – 400 г
яйця – 2 шт.
сіль, мелений чорний перець  – за смаком
тонкий лаваш – 1 шт.
майонез – 2 ст. л.

Розігріваємо духовку до 180 °С. Деко застеляємо папером для випікання. Поки духовка розігрівається, цибулю та часник дуже дрібно нарізаємо або натираємо на дрібній тертці. Змішуємо фарш із цибулею, часником і яйцями, солимо і перчимо за смаком.

Розгортаємо лаваш, покриваємо його  тонким шаром фаршу та загортаємо в щільний рулет. Обережно викладаємо на деко. Змащуємо майонезом та запікаємо 30-35 хвилин до золотистої скоринки.

Смачного! 

Раніше ми писали також про те, як приготувати борщ «археологічний» з тушонки.

А ще ми писали про три найкращих рецепти квашеної капусти.

Більше корисних порад дивіться на нашому сайті.

Автор:
Інна Можейко

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися