Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

У Харківській області 245 випускників склали НМТ на 200 балів

02.08.2023 15:26

У Харківській області у додатковій сесії національного мультипредметного тесту взяли участь 608 випускників. З них 16 склали тест на 200 балів.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на пресслужбу ХОВА.

«За результатами додаткового тестування маємо 16 двохсотбальників. Це 9 випускників міста Харкова, 3 – з Первомайського, а також по одному з Краснограда, Мерефи, Старого Мерчика та Високого», - розповіла заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська.

Додаткова сесія національного мультипредметного тесту проходила 17 та 19 липня в 20 тимчасових екзаменаційних центрах області.

Нагадаємо, на основній сесії НМТ у Харківській області, яка проходила з 7 по 20 червня, максимальні бали Національного мультипредметного тесту отримали 229 учасників.

 Найкращий результат абітурієнти показали в тесті з математики – 114 учасників отримали по 200 балів. Ще 60 учасників здали на 200 балів українську мову, 39 – англійську мову, 9 – історію України, 5 – біологію та по одному – німецьку мову і фізику.

Нагадаємо також, що Донецька селищна рада Ізюмського району Харківської області прийняла рішення про запровадження щорічної премії учасникам  НМТ (національний мультипредметний тест) з найвищим результатом.

Головні події Харківська область читайте на нашому сайті.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися