Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Траси у Харківській області усю ніч розчищали від снігу

26.11.2023 10:21

У Харківській області у ніч проти 26 листопада шляхівники вивели на розчищення доріг від снігу близько ста одиниць спецтехніки.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Осадки у вигляді мокрого снігу з південно-східної частини Харківщини розповсюдилися на всю область. Для розчистки доріг загального користування шляхівники задіяли спецтехніку та використали 1148 тонн піщано-соляної суміші.

Станом на ранок 26 листопада всі дороги загального користування у Харківській області проїзні. Робочі продовжують обробляти траси протиожеледною сумішшю.

У свою чергу, синоптики попереджають про значне погіршення погоди вдень 26 листопада.

За даними регіонального гідрометцентру, у Харківській області очікуються значні опади у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу, ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовини. На дорогах ожеледиця.

Також удень 26 листопада по місту Харків та області очікуються пориви північно-східного вітру, 15-20 м/с.

Нагадаємо, 26 й 27 листопада синоптики у Харківській області очікують погіршення погоди через вплив активного циклону. Водіїв просять за можливості відмовитися від поїздок у ці дні. 

Нагадаємо також, що у лісах Харківської області сапери під снігом знаходять і знешкоджують вибухонебезпечні предмети. Жителів Харківщини просять взимку утриматися від походів у ліси.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися