Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Нове погіршення погоди на Харківщині: водіїв просять не заважати роботі спецтехніки

14.12.2023 12:02

У Харківській області дорожники працюють у посиленому режимі, аби запобігти зупинкам руху та надзвичайним ситуаціям на автошляхах державного значення. Всього за минулу добу на дорогах державного значення працювало 114 одиниць техніки.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Погіршення погодних умов очікується 14 грудня, коли сніг та  мокрий сніг зміниться крижаним дощем. Усе це супроводжуватиметься сильним вітром, пориви якого сягатимуть 20 м/с. Температура вдень коливатиметься від мінус 1 до плюс 4.

«Служба відновлення у Харківській області, що відповідає за стан доріг державного значення, готова до нових викликів. Достатньо заготовлено піщано-сольової суміші, чергові на місці, обробка покриття буде проводитися як превентивно, так і в ході погіршення погодних умов. Але все ж таки закликаю: обирайте швидкість руху для себе, яка відповідає стану дорожньої обстановки. Будьте уважні, не перевищуйте рамки адекватної швидкості», – сказав начальник Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області Андрій Алексєєв.

Водіям вантажівок, за необхідності, можна скористатися місцями відстою транспортних засобів. Їхнє розташування можна знайти тут: https://goo.su/b4Jq

Отримати актуальну інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу можна за телефоном цілодобової гарячої лінії: +38 095 568 38 77.

Нагадаємо, на дорогах Харківської області через негоду застрягли три автівки, серед яких карета швидкої допомоги. Окрім того, тисячі людей залишаються без електропостачання

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися