Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

На Харківщині ворожими обстрілами пошкоджені ЛЕП та газопровід

21.11.2023 11:27
Фото ілюстративне / Міненерго
Фото ілюстративне / Міненерго

У Харківській області через ворожі обстріли без світла залишаються понад 17,5 тисячі абонентів.

Як передає «Слобідський край», про це 21 листопада повідомили у Міністерстві енергетики України. 

«Ворог завдав нових ударів – пошкоджено повітряні лінії. Тривають роботи з відновлення. Залишаються без світла понад 17,5 тисячі абонентів. Також обстрілом пошкоджено газопровід низького тиску», – йдеться у повідомленні.

У НЕК «Укренерго» повідомили, що аварійно-відновлювальні роботи проводяться залежно від ситуації з безпекою та з дозволу військових.

Загалом через бойові дії та з інших причин в Україні без світла залишається 423 населені пункти. Через обстріли є нові пошкодження в мережах обленерго в Донецькій, Харківській, Херсонській областях.

Нагадаємо, фахівці АТ «Харківобленерго» щоденно працюють над відновленням енергопостачання після обстрілів у тих громадах, де дозволяє безпекова ситуація та з дозволу військових. Так, минулого тижня енергетики відновили електропостачання для більш ніж 800 споживачів лівобережної частини Куп'янська, Подолів, а також Козачої Лопані Харківської області. 

Раніше ми повідомляли, що енергетики відновили електропостачання у селі Курулька Ізюмського району Харківської області.

Нагадаємо також, за минулу добу під ворожими обстрілами опинилися понад 16 населених пунктів Харківської області. Внаслідок обстрілів Козачої Лопані загинув місцевий мешканець.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися