Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

На Харківщині працює Центр координації протимінної діяльності 

25.10.2024 11:06

Відкриття Центру на Харківщині відбулося 26 вересня 2024 року. 

Обласний Центр координації протимінної діяльності при Харківській обласній військовій адміністрації створено для того, аби збирати та аналізувати інформацію про стан розмінування у громадах, а також відстежувати потенційні загрози. 

«Створення Центру координації протимінної діяльності є важливим кроком у захисті населення Харківської області від наслідків повномасштабної війни, яка триває. Щодня перед нами постають усе нові виклики. Впровадження сучасних методів розмінування та ефективної взаємодії між організаціями допоможе не лише знешкодити вибухонебезпечні предмети, а й поліпшити умови життя та безпеку жителів регіону», – зазначає начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

На сайті Центру всім користувачам доступна карта протимінної діяльності та база даних. Даний комплекс дозволяє відстежувати всі процеси у сфері розмінування в реальному часі, а також аналізувати стан кожного окремого об’єкта на забруднених вибухонебезпечними предметами територіях. Також фахівці Центру навчатимуть населення ризикам, пов'язаним із поводженням з вибухонебезпечними предметами.

Для оперативного реагування на заяви громадян створено цілодобову гарячу лінію – 0-800-33-10-40.

Центр координації протимінної діяльності у Харківській області

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися