Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Харківська область входить у трійку лідерів з формування підрозділів «Гвардії Наступу»

21.03.2023 17:19

У Харківській області триває набір до восьми штурмових бригад, що формуються в структурі МВС України. Добровольці вивчають, як поводитися зі зброєю, зокрема засвоюють основні правила стрільби, метання гранат, а також відпрацьовують алгоритм надання медичної допомоги.

Як повідомляє «Слобідський край» з посиланням на пресслужбу ХОВА, очільник області Олег Синєгубов відвідав тренування добровольців однієї зі штурмових бригад «Гвардії Наступу».

«Наша область входить у трійку лідерів з формування підрозділів «Гвардії Наступу». Ми перебуваємо в місці, де проводиться навчання та тренування військовослужбовців з використанням сучасних видів озброєння. По завершенні вишколу бійці поповнять склад високооснащених підрозділів Переможців – штурмових бригад «Гвардії Наступу». Всі хлопці мотивовані і вже рвуться відвойовувати наші території, звільняти Україну від ворога», – розповів Олег Синєгубов.  

Нагадаємо, долучитися до лав «Гвардії наступу» можна у 10 Центрах надання адміністративних послуг Харківської області (щоденно 09.00 – 16.00):

- Харків, проспект Архітектора Альошина, 11;
- Харків, вулиця Чернишевська, 55;
- Харків, Гімназійна набережна, 26;
- Мерефа, вулиця Культури, 2б;
- Богодухів, вулиця  Молодіжна, 2; 
- Краснокутськ, вулиця Миру, 127;
- Лозова, вулиця Грушевського, 2; 
- Первомайський, проспект Незалежності, 1; 
- Красноград, вулиця Більовська, 94;
- Зміїв, вулиця Адміністративна, 16.

Цей список розширюють, аби кожному добровольцю було зручно ознайомитися з умовами вступу до 8 штурмових бригад: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов».

Нагадаємо, приєднатися до формувань «Гвардії наступу» кличуть умотивованих та патріотичних громадян. Вони братимуть участь у звільненні тимчасово окупованих територій. Кампанія – не є мобілізацією населення.

Нагадаємо також, що у Харківській області запрошують добровольців приєднатися до воєнізованого підрозділу поліції нового зразка «Лють». Відбір відбувається за критеріями, визначеними Законом України «Про Національну поліцію».

Головні події Харківська область читайте на нашому сайті.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися