Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Харківські фігуристи здобули золото на міжнародному турнірі «Budapest Trophy»

13.10.2024 16:19
Ірина Підгайна та Артем Коваль / Фото: ХОВА
Ірина Підгайна та Артем Коваль / Фото: ХОВА

Дует фігуристів з Харківщини переміг у змаганнях танцювальних пар серед юніорів у столиці Угорщини.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на пресслужбу ХОВА.

З 11 по 13 жовтня у Будапешті пройшов міжнародний турнір з фігурного катання «Budapest Trophy», де харківські фігуристи Ірина Підгайна та Артем Коваль здобули перемогу в змаганнях танцювальних дуетів серед юніорів. Вихованці Заслуженої тренерки України Галини Чурілової показали найвищий результат як у ритмічному танці, так і в довільній програмі. У підсумку вони набрали 165,59 бала та завоювали золоту медаль.

На другому місці опинився дует зі Швейцарії з результатом 155,44 бала, а бронзу здобули французькі спортсмени, які набрали 141,19 бала.

Для Ірини Підгайної та Артема Коваля це вже друга перемога у цьому сезоні. Раніше вони посіли перше місце на етапі юніорської серії Гран Прі в Словенії та стали другими на етапі в Туреччині. Завдяки цим результатам дует вийшов до фіналу серії, який відбудеться з 5 по 8 грудня у Франції.

Нагадаємо, у вересні харків’яни Ірина Підганяй та Артем Коваль продемонстрували високі результати на міжнародних змаганнях юніорської серії Гран Прі з фігурного катання, які проходили в Туреччині

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися