Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Футболіст із Золочівської громади дебютував за збірну України

13.10.2024 14:35
Збірна України з футболу / Фото: Золочівська селищна рада
Збірна України з футболу / Фото: Золочівська селищна рада

Уродженець Золочівської громади Іван Калюжний блискуче зіграв свій перший матч у складі національної збірної України з футболу.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на Золочівську селищну раду.

Іван Калюжний починав шлях у футбол на спортивних майданчиках Золочева, зараз він є гравцем футбольного клубу «Олександрія». Перспективного футболіста помітили і запросили в головну команду країни.

За словами головного тренера Сергія Реброва, дебютант збірної, опорний півзахисник Іван Калюжний був у матчі одним з найкращих і зробив свій внесок у перемогу над сильним суперником, національною збірною Грузії.

«Вітаємо, поділяємо радість перемоги, пишаємось! Хай цей успіх надихає, удача супроводжує у всіх справах, а попереду буде багато важливих перемог під мирним небом України!» – привітали футболіста у селищній раді.

Нагадаємо, 11 жовтня у Познані збірна України здобула важливу перемогу над Грузією з рахунком 1:0 у третьому турі Ліги націй УЄФА.

Нагадаємо також, що у вересні в Арабських Еміратах фінішував чемпіонат Азії з боксу серед юніорів, школярів та школярок. Срібну нагороду чемпіонату у вазі до 64 кг виборов Далінтін Лук'яненко з Безлюдівської громади, учень 9-В класу Безлюдівського юридичного ліцею ім. І. Я. Підкопая. 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися