Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

На Харківщині може опинитися курятина із сальмонелою

24.12.2020 17:17
фото vokrugsveta.ru
фото vokrugsveta.ru
Заражене м’ясо може потрапити у Харківську область з Польщі.

Про це повідомили у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Харківській області. Там отримали інформацію від Європейської системи швидкого оповіщення про харчові продуки і корми (RASFF) від 18 грудня 2020 року, що в замороженому м’ясі курятини з гомілок, які експортувались з Польщі (виробник: PIRI PIRI Sp.z.o.o., Myslowice) до країн-членів ЄС, виявили Salmonella enterica ser. Infantis (presence /25g).

Цю продукцію було перероблено на м’ясо механічного обвалювання та надіслано до України.

Фахівці Держпродспожислужби попереджають: якщо цей товар з’явиться в обігу, оператори ринку мають обов’язково звернутись до районних (або міських) управлінь (або відділів) та Управління безпечності харчових продуктів і ветеринарної медицини в Харкові Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області, на території яких зареєстровано потужність.

Читайте також У Первомайському районі врятували життя чоловіку з передозуванням

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися