Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

У Харківській області через ворожі обстріли сотні людей залишаються без газу

24.09.2024 12:51

У Харківській області через удари армії рф по житлу людей минулого тижня зруйновано та пошкоджено газопроводи багатоквартирних та приватних будинків 220 родин області

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на Харківську філію «Газмережі».

Більше 20 аварійних ситуацій на будинкових комунікаціях локалізовані у Богодухівському, Дергачівському, Куп’янському районах області.

Частково ліквідацію наслідків прильотів вдалось провести без припинення газопостачання. Частково, постраждалі від агресії рф будинки зруйновані вибухами або згоріли.

Там де це можливо, фахівці Харківської філії «Газмережі» допомагають людям повернути газ у своє житло. Ремонтні роботи тривають.

У Куп’янській міській військові адміністрації повідомили, що внаслідок обстрілів зазнала пошкоджень система газопостачання. В деяких районах громади, включно з селищем Куп'янськ - Вузловий та Ківшарівка, подачу газу вдалося частково відновити. На заваді повного відновлення стають ворожі обстріли та атаки дронів.

Нагадаємо, внаслідок нещодавнього обстрілу Харкова було пошкоджено газопровід середнього тиску. Фахівці провели ремонтно-відновлювальні роботи на пошкоджених ділянках газопроводу та повернули газопостачання всім споживачам, які тимчасово залишились без газу внаслідок обстрілу.

Також у Харківській області російські військові пошкодили розподільні газопроводи та газові комунікації багатоповерхових і приватних будинків у Куп’янському, Ізюмському, Богодухівському та Харківському районах.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися