Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Обстріли Харківщини: у Борівській громаді під руїнами будинку загинуло подружжя

21.10.2024 09:54

Минулої доби внаслідок російських обстрілів у Харківській області загинули двоє цивільних громадян.

Про наслідки обстрілів повідомляють начальник ХОВА Олег Синєгубов і начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко, передає «Слобідський край».

  • 18:10 – у селі Білий Колодязь Вовчанської громади FPV-дроном під час патрулювання пошкоджено службовий автомобіль. Без постраждалих.
  • 15:10 – у селі Богуславка КАБ пошкодив два приватні будинки.
  • 15:00 – у селі Новоплатонівка Борівської громади внаслідок удару КАБ пошкоджено приватний будинок, горіли конструктивні елементи житлового будинку. Під завалами виявлені тіло 71-річного чоловіка та тіло 72-річної жінки.
  • 13:00 – у селі Бугаївка Вовчанської громади FPV-дрон влучив у дорогу під час видачі гуманітарної допомоги. Без постраждалих.
  • 09:39 – у Куп’янську виявлено нерозірваний баражуючий боєприпас на базі FPV-дрона. Без потерпілих.
  • 05:20 – ударом КАБ по Дергачах пошкоджено приватний будинок, три багатоповерхових будинки, автомобілі.

На місцях подій працювали слідчі, криміналісти, вибухотехніки. Поліцейські здійснили огляди місць подій, внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальні провадження, пов'язані зі збройною агресією російської федерації.

За інформацією пресслужби ДСНС України в Харківській області за добу зафіксовано 3 пожежі від ворожих обстрілів в Ізюмському районі області та місті Харків.

Нагадаємо, на Харківському напрямку окупанти 4 рази штурмували позиції ЗСУ в районі Вовчанська. Дві ворожі атаки були відбиті, ще дві досі тривають.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися