Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Випічка з малиною: печемо смачний кекс «Малиновий»

08.07.2020 18:04
фото iamcook.ru
фото iamcook.ru
У сезон малину можна додавати куди завгодно – і в кекс зокрема. Виходить дуже ніжна і ароматна випічка.

Знадобляться:
малина – 1 склянка,
борошно – 1,5 склянки,
яйце – 2 шт.,
молоко – 0,5 склянки,
цукор – 150 г,
розпушувач – 1,5 ч. л.,
вершкове масло – 125 г,
манка – для присипки форми.

Вершкове масло заздалегідь дістати з холодильника, воно має бути м’яким. Збити його з цукром, додати по черзі яйця (кожен раз збиваючи не менше хвилини). Потім влити молоко, всипати борошно і розпушувач. Форму для випічки змастити вершковим маслом і трохи присипати манкою. Вилити 2/3 тіста в форму, зверху розкласти малину і залити її тістом, яке ще залишилося. Випікати кекс у розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 40 хвилин. Потім дістати, дати охолонути і можна подавати на стіл.

Читайте також Готуємо ніжний сирник з малиною

Автор:
Олеся Скачко

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися