Улюблена страва по-новому: жульєн з куркою і грибами в булочках
Знадобляться:
булочки для гамбургера – 4 шт.,
куряче філе – 1 шт.,
печериці – 200 г,
твердий сир – 200 г,
цибуля ріпчаста – 1 шт.,
вершки (15 %) – 100 мл,
соняшникова олія – 1 ст. л.,
сіль, чорний мелений перець – за смаком.
Куряче філе відварити, гриби помити, обсушита та порізати тонкими пластинками. Ріпчасту цибулю почистити, дрібно порізати і злегка обсмажити на олії. До цибулі додати нарізані печериці, посолити, потім нарізати відварене куряче філе і теж додати в сковороду. Розмішати, готувати 2–3 хвилини. Потім залити все вершками, поперчити і, якщо необхідно, знову посолити. Тушкувати страву 5–7 хвилин. Зверху посипати натертим сиром, перемішати і прибрати сковорідку з вогню.
Ще рецепт Готуємо тамагоякі – японський омлет
З булочок для гамбургера зрізати верхівки, акуратно вирізати м’якуш. Покласти булочки у форму для запікання. Всередину булочок викласти приготовану начинку, посипати зверху натертим сиром і запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин. Жульєн у булочках готовий! Якщо є бажання, подаючи страву на стіл, можна посипати зеленню. Смачного!