Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Смачна страва: млинці з м’ясним фаршем

14.01.2021 18:29
фото unian.net
фото unian.net
Дуже смачні, а ще ситні й ароматні млинці сподобаються, сподіваємося, кожному.

Знадобляться для тіста:
молоко – 1 л,
яйце – 2 шт.,
борошно – 425 г (близько 3 склянок),
соняшникова олія – 7 ст. л.,
цукор – 1 ст. л.,
сіль – 1 ч. л.,
сода – 0,5 ч. л.;
для начинки:
фарш (курячий або свинячий) – 400 г,
ріпчаста цибуля – 1 шт.,
соняшникова олія – 3 ст. л.,
сіль, чорний мелений перець – за смаком.

Цибулю очистити, помити і нарізати маенькими кубиками. Розігріти сковороду, налити в неї соняшникову олію і викласти порізану цибулю. Смажити її на середньому вогні, помішуючи, до золотистого кольору. Потім до цибулі викласти фарш і готувати разом, помішуючи, ще приблизно 10 хвилин, посолити і поперчити за смаком. Готовий обсмажений фарш з цибулею перекласти в окрему миску і дати йому охолонути.

Приготувати тісто для млинців: налити в миску тепле молоко, туди ж вбити яйця, додати цукор та сіль і збити все разом віночком або міксером. Влити олію, всипати просіяне борошно і розмішати до однорідного стану. Закип’ятити воду. Насипати в склянку соду і залити 3 ст. л. окропу, розмішати, потім цю суміш влити в тісто, розмішати і дати постояти приблизно 10 хвилин. Розігріти сковороду, влити 1 ч. л. олії і посмажити млинчики. На середину кожного млинця покласти м’ясну начинку, згорнути їх конвертиком і можна подавати на стіл.

Для красивої подачі млинець з начинкою можна сформувати у вигляді мішечка, краї якого обв’язати пером зеленоїцибулі. Подавати на стіл можна зі сметаною.

Читайте також Готуємо крученики зі свинини з грибами

Автор:
Вероніка Добриня

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися