Ситний та простий рецепт для сніданку: готуємо омлет з морквою і цибулею
01.10.2020
18:42
Таку страву насправді можна готувати не тільки на сніданок. Це варіант смачної вечері і навіть обіду. Мінімум продуктів, проте голодними точно не залишитеся.
Знадобляться:
морква (невелика) – 1 шт.,
цибуля ріпчаста – 1 шт.,
яйце – 3 шт.,
молоко – 100 мл,
сіль, чорний мелений перець – за смаком,
соняшникова олія – для смаження.
Цибулю почистити і порізати півкільцями або кубиками, моркву натерти на крупній тертці. У мисці збити яйця, додати молоко, посолити і поперчити. На сковороді розігріти олію і обсмажити на ній спочатку порізану цибулю до м’якості, потім додати моркву і смажити їх до готовності. Залити посмажені овочі яєчною сумішшю, перемішати, накрити кришкою і готувати ще 3–5 хвилин. Подавати на стіл омлет краще гарячим.
Читайте також Готуємо чебуреки із сиром і помідорами
Читайте також
«Богам війни треба час, щоб посміятися»: артилерист з Куп’янщини розповів історію служби
17.12.2025
18:05
Молодь Циркунів про окупацію, фейки та нові виклики
17.12.2025
17:17
Харків офіційно приєднався до освітньої мережі міст ЮНЕСКО
17.12.2025
16:59
«Я не дозволю зробити там забудову»: Терехов розповів, що буде на місці знищеного Журавлівського лісу
12.12.2025
22:01
У Харкові російська «Молнія» поцілила в адміністративний центр
13.12.2025
17:14
Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко: «Мені не соромно дивитися в очі людям» Громади на зв'язку
15.12.2025
16:15