Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Сезонна страва: грибні котлети з рисом

27.10.2020 18:00
Фото: iamcook.ru
Фото: iamcook.ru
Після дощів, як годиться у цю пору року, починається сезон грибів, і саме час використовувати дари лісу в приготуванні страв.

Знадобляться:

свіжі гриби – 500 г,

відварений рис – 1 склянка,

цибуля ріпчаста – 2 шт.,

яйце – 1 шт.,

борошно або товчені сухарі – 0,5 склянки,

вершкове масло – для смаження,

мелений чорний перець, сіль – за смаком.

Гриби відварити в підсоленій воді, вийняти, остудити, нарізати. У цій воді зварити рис до готовності. Гриби і рис пропустити через м’ясорубку. Додати дрібно нарізану цибулю, вбити яйце, всипати борошно, посолити, поперчити і ретельно перемішати. Зліпити котлети, запанірувати їх у борошні або товчених сухарях і обсмажити у вершковому маслі з обох боків до рум’яної скоринки.

Спробуйте також: Готуємо картопляні котлети з грибами 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися