Сезонна страва: грибні котлети з рисом
Знадобляться:
свіжі гриби – 500 г,
відварений рис – 1 склянка,
цибуля ріпчаста – 2 шт.,
яйце – 1 шт.,
борошно або товчені сухарі – 0,5 склянки,
вершкове масло – для смаження,
мелений чорний перець, сіль – за смаком.
Гриби відварити в підсоленій воді, вийняти, остудити, нарізати. У цій воді зварити рис до готовності. Гриби і рис пропустити через м’ясорубку. Додати дрібно нарізану цибулю, вбити яйце, всипати борошно, посолити, поперчити і ретельно перемішати. Зліпити котлети, запанірувати їх у борошні або товчених сухарях і обсмажити у вершковому маслі з обох боків до рум’яної скоринки.
Спробуйте також: Готуємо картопляні котлети з грибами
Рецепти з гарбуза: як додати у своє життя барв, смакоти, здоров’я та краси
Неймовірні кабачки: рецепти страв, які ніколи не набриднуть
Пісні страви з грибами: три рецепти на різні випадки
Маринована або квашена: готуємо капусту за всіма правилами