Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Рулет з листкового тіста з рибою та овочами

10.03.2020 20:00
фото povar.ru
фото povar.ru
Такий рулет готується доволі швидко, начинка — обсмажені овочі, риба і сир — надає йому соковитості, він неймовірно смачний і ситний. На святковий стіл подати його — запрос­то, а також приготувати на обід або вечерю.

Знадобляться:
філе пангасіуса (або будь-якої риби) – 500 г,
морква – 1 шт.,
цибуля ріпчаста – 1 шт.,
твердий сир – 100 г,
яйце – 1 шт.,
листкове дріжджове тісто – 250 г,
олія – для смаження,
сіль, чорний мелений перець – за смаком.

Ріпчасту цибулю і моркву почистити, цибулю дрібно порізати, моркву натерти на крупній тертці. Рибне філе перекрутити через м’ясорубку або подрібнити блендером. У невеликій кількості олії обсмажити спочатку цибулю до прозорості, потім додати моркву і смажити разом ще хвилин 5–7, ще додати рибний фарш і смажити до готовності фаршу, посолити і поперчити за смаком. Готове листкове тісто розкачати якомога тонше (найкраще на пергаменті, присипаному трохи борошном), зверху розкласти начинку, посипати натертим сиром, згорнути в рулет. Викласти рулет у форму для запікання, змащену олією, змастити зверху яєчним жовтком, зробити 3–4 проколи виделкою і поставити запікатися в розігріту до 180–200 градусів духовку приблизно на 20 хвилин. Подавати на стіл краще гарячим або теплим.

Читайте також Готуємо ніжні та найсмачніші курячі котлетки із сиром

Автор:
Олеся Скачко

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися