Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Рецепт дня на карантині: готуємо гарячу закуску в лаваші з курячими потрушками

29.04.2020 18:20
фото povarenok.ru
фото povarenok.ru
Лаваш можна фарширувати не тільки крабовими паличками, шинкою або м’ясом, а й подрібненими курячими потрушками — виходить цікавий, ситний і не менш смачний варіант цієї закуски.

Знадобляться:
курячі сердечка – 200 г,
курячі шлуночки – 200 г,
сир твердий – 150–200 г,
лаваш тонкий – 5–6 листів,
яйце – 2–3 шт.,
цибуля зелена – 1 пучок,
кріп свіжий – 1 пучок,
олія – для смаження,
сіль, чорний мелений перець – за смаком.

Шлуночки і сердечка помити, почистити від плівочок і відварити в підсоленій воді до готовності (це можна зробити заздалегідь). Перекрутити їх через м’ясорубку або подрібнити блендером. Зелену цибулю і кріп дрібно порізати, сир натерти на крупній тертці. У мисці змішати подрібнені потрушки, натертий сир, зелень, вбити сирі яєчні жовтки, посолити і поперчити за смаком.

Листи лаваша розрізати на дві або чотири частини (залежно від розміру), викласти на них начинку, рівномірно розподілити її і згорнути конвертиком або трубочкою кожну, краї обов’язково загорнути всередину, щоб начинка не виглядала. Розігріти у сковороді олію і обсмажити на ній лаваші з начинкою до золотистої скоринки.

Викласти їх на паперові рушники, щоб вийшов зайвий жир. Подавати на стіл краще в гарячому вигляді, можна зі сметанним або будь-яким іншим соусом.

Читайте також Рецепт дня на карантині: готуємо шкмерулі, або курку по-грузинському

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися