Рецепт дня: черешня в сиропі на зиму
24.06.2020
18:22
Таку черешню можна буде використовувати як начинку для пирогів, булочок, вареників, а також прикрашати нею будь-яку випічку і десерти.
Знадобляться:
черешня – 1 кг,
цукор – 500 г,
вода – 700 мл.
Черешню перебрати, видаливши зіпсовані ягідки, помити, видалити хвостики і укласти в заздалегідь стерилізовані сухі банки. Залити ягоди окропом і залишити на п’ять хвилин. Потім воду злити в каструлю, закип’ятити її і знову залити ягоди в банках на 5 хвилин. Злити знову воду в каструлю, додати цукор, перемішати і довести до кипіння, варити 7–10 хвилин. Готовий сироп розлити в банки з черешнею, закатати і укутати. Залишити до повного охолодження. Прибрати на зберігання в темне місце.
На Харківщині від російських ударів постраждало 9 людей
13.12.2025
11:21
У Харкові тролейбус №27 змінить маршрут 14 грудня
13.12.2025
10:19
Які громади Харківщини отримають додаткові кошти від Уряду
14.11.2025
16:09
Солоницівка може стати продуктовим хабом для Харкова
24.11.2025
12:19
Свято 4 грудня: іменини, традиції, цікаві прикмети і заборони
04.12.2025
06:03