Рецепт дня: черешня в сиропі на зиму
24.06.2020
18:22
Таку черешню можна буде використовувати як начинку для пирогів, булочок, вареників, а також прикрашати нею будь-яку випічку і десерти.
Знадобляться:
черешня – 1 кг,
цукор – 500 г,
вода – 700 мл.
Черешню перебрати, видаливши зіпсовані ягідки, помити, видалити хвостики і укласти в заздалегідь стерилізовані сухі банки. Залити ягоди окропом і залишити на п’ять хвилин. Потім воду злити в каструлю, закип’ятити її і знову залити ягоди в банках на 5 хвилин. Злити знову воду в каструлю, додати цукор, перемішати і довести до кипіння, варити 7–10 хвилин. Готовий сироп розлити в банки з черешнею, закатати і укутати. Залишити до повного охолодження. Прибрати на зберігання в темне місце.
Харківщина та Франція: поглиблення регіонального партнерства
05.10.2024
15:40
Інструктор 92-ї ОШБр отримав «Золотий хрест» Головнокомандувача
05.10.2024
14:46
Коли на Харківщині чекати дощів та похолодання: коментар синоптиків
04.10.2024
17:51
Які школи Харківської області стали найкращими у 2024 році: рейтинг
18.09.2024
18:13
Чи треба виїжджати взимку з Харкова – коментар влади
18.09.2024
12:20