Каркаде — хіт сезону
Адже він утамовує спрагу, регулює апетит і покращує травлення. Холодний він знижує, а гарячий — підвищує артеріальний тиск.
Як приготувати каркаде
2 ч. л. суцвіть залити 1 склянкою води (вона має бути дуже м’якою) прокип’ятити протягом 3–5 хвилин у неметалевому посуді (він спотворює смак напою) і настояти під кришкою. У напій рекомендується додавати цукор.
Холодний каркаде готується так: суцвіття гібіскусу покласти в холодну воду й довести до кипіння, потім додати цукор, зняти з вогню, настояти й охолодити. Подавати дуже холодним або навіть з льодом.
Зимове меню: які продукти обрати для сніданків та рецепти страв
Що приготувати з калини: шість нестандартних рецептів
Як приготувати обід з цибулі: три рецепти для справжніх господарок
Оригінальні рецепти кавових напоїв: побалуємо себе новим смаком