Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Готуємо салат з минтаєм і маринованою цибулею

28.11.2020 16:05
Смачні рибні салати можна готувати не тільки із солоним оселедцем або червоною рибою. Також підходить і відварена риба нежирних сортів, наприклад, минтай. Виходить бюджетний і дуже простий у приготуванні салатик.

Знадобляться:
минтай – 500 г,
яйце – 2 шт.,
цибуля ріпчаста (велика) – 1 шт.,
сіль, чорний мелений перець – за смаком,
сметана – 50 г,
майонез – 50 г;
для маринаду:
оцет – 2 ст. л.,
сіль – 1 ст. л.,
цукор – 1 ст. л.,
гвоздика – 1 шт.

Рибу відварити, очистити від шкірки, прибрати кісточки, філе розібрати руками на маленькі шматочки. Яйця відварити, остудити і почистити, порізати кубиками або скибочками. Цибулю почистити і порізати тонкими півкільцями і замаринувати: викласти в тарілку, залити окропом, додати оцет, сіль і цукор, гвоздику, дати охолонути і відкинути на друшляк.

Змішати минтай, яйця і мариновану цибулю, посолити і поперчити за смаком, заправити сметаною і майонезом, дати постояти перед подачею в холодильнику приблизно одну годину.

Читайте також Страва на вечерю: готуємо курячі зрази з цибулею і сиром

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися