Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Готуємо ніжний крем-суп з кабачків і курячого філе

07.09.2020 18:45
фото iamcook.ru
фото iamcook.ru
Якщо ви любите ніжні супи-пюре, тоді вам має сподобатися цей супчик з кабачків і курячого філе. Виходить дуже смачним і ситним.

Знадобляться:
куряче філе – 1 шт.,
кабачок (середній, 600 г) – 1 шт.,
вода – 700 мл,
часник – 1 зубчик,
цибуля ріпчаста – 1 шт.,
сіль, чорний мелений перець – за смаком,
соняшникова олія – 3 ст. л.

Закип’ятити воду, підсолити її і відварити куряче філе до готовності. Цибулю і часник почистити, цибулю порізати кубиками, часник подрібнити. Кабачок помити, зрізати шкірку і видалити насіння, порізати його теж кубиками. Коли філе звариться, можна починати готувати крем-суп. Взяти ще одну каструлю, бажано з товстим дном (сотейник), налити на дно трохи олії і обсмажити на ній подрібнені цибулю і часник до прозорості цибулі. Потім додати порізані кабачки, трохи обсмажити, поперчити і можна додати будь-які приправи за смаком. Солити кабачки не потрібно. Бульйон процідити в каструлю з овочами і варити хвилин 10.

Читайте також Готуємо тушковану курячу печінку «Красуня Сходу»

Порізати кубиками куряче філе, додати його до овочів і варити до м’якості кабачків приблизно 15 хвилин. Спробувати на смак бульйон і, як буде потреба, посолити. Потім прибрати з вогню і дати постояти під кришкою хвилин 20–30. Поки суп остигає, можна приготувати сухарики для нього – порізати кубиками білий або ржаний хліб і підсушити на сухій сковороді з обох боків. Потім за допомогою блендера звичайний суп перетворити на кремовий, усе повинно бути однорідної консистенції. Розлити по тарілках, зверху можна покласти готові сухарики.

Автор:
Вероніка Добриня

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися