Готуємо найсмачніший млинцевий торт з грибами
Знадобляться:
готові млинці – 8 шт.,
сир твердий – 200 г,
цибуля ріпчаста – 1 шт.,
печериці – 500 г,
сметана (20 %) – 100 г,
сіль, чорний мелений перець – за смаком,
олія – для смаження і змащування форми.
Млинці спекти напередодні за своїм рецептом. Печериці помити, вибрати кілька штук і нарізати тонкими пластинками – вони будуть потрібні для прикраси. Решту грибів нарізати дрібними кубиками. Цибулю почистити й дрібно порізати.
На сковороді спочатку обсмажити пластинки грибів з обох боків і викласти в окрему миску, потім там же злегка підрум’янити цибулю, після додати порізані гриби. Як тільки з грибів виділиться рідина, покласти сметану і тушкувати ще хвилин 10 на середньому вогні. Сир натерти на дрібній тертці й відразу поділити на купки за кількістю млинців. Кожен млинець змастити олією, прошарувати грибною начинкою і тертим сиром. На останній млинець гриби не викладати, а покрити тільки сиром і прикрасити просмаженими пластинками печериць.
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин. Подавати страву на стіл краще теплою, можна прикрасити зеленню.
Рис із морквою та селерою: готуємо під час Рідзвяного посту на вечерю
Рецепти з гарбуза: як додати у своє життя барв, смакоти, здоров’я та краси
Неймовірні кабачки: рецепти страв, які ніколи не набриднуть
Пісні страви з грибами: три рецепти на різні випадки