Готуємо баклажани по-вірменському
Знадобляться:
баклажани – 2 шт.,
помідори – 3–5 шт.,
цибуля ріпчаста – 1 шт.,
болгарський перець – 2 шт.,
лимонний сік – 1 ч. л.,
сіль – 1 ч. л.,
чорний мелений перець – за смаком,
соняшникова олія – для смаження,
зелень (будь-яка) – кілька гілочок.
У баклажанів зрізати хвостики і шкірку, порізати кружальцями завтовшки приблизно 5–6 мм. Посипати їх сіллю, перемішати і дати постояти хвилин 20–30. Тим часом почистити і порізати чвертькільцями ріпчасту цибулю. Потім обсмажити баклажани на соняшниковій олії до рум’яної скоринки, додати порізану цибулю і смажити до її прозорості. У салатник викласти обсмажені баклажани з цибулею, додати порізаний соломкою болгарський перець і порізані кружальцями помідори. Полити зверху лимонним соком, додати сіль і мелений перець, як слід перемішати. Зверху посипати зеленню і можна подавати на стіл.
Читайте також Готуємо кабачковий рулет з цибулею, морквою і сиром
Рецепти з гарбуза: як додати у своє життя барв, смакоти, здоров’я та краси
Неймовірні кабачки: рецепти страв, які ніколи не набриднуть
Пісні страви з грибами: три рецепти на різні випадки
Маринована або квашена: готуємо капусту за всіма правилами