Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Гороскоп на 6–12 квітня 2020 року

06.04.2020 09:34
Колаж Бріани Янковської
Колаж Бріани Янковської

Зірки пророчать декому нові онлайн-знайомства і радять зосередитися на добрих справах.

Ситуація складатиметься залежно від вашої працездатності та вміння ладити з колективом. Уникайте конфліктів. Краще не починати ніяких рішучих дій. Залиште все на своїх місцях, а поки розберіться зі справами, що накопичилися. Вихідні бажано присвятити відпочинку, не зашкодить і навчитися чому-небудь новому й цікавому. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

Імовірна поява багатьох питань без відповідей. Щось важливе зміниться у вашому особистому житті, однак поки що ви можете прийняти правильне рішення. Зараз краще промовчати, навіть якщо ви впевнені у своїй правоті. Ймовірні нові онлайн-знайомства, завдяки яким коло вашого спілкування доволі розшириться. У вихідні не варто витрачати сили на сумніви та негативні думки. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Ви зараз господар становища. Ваші бажання збуваються, робота спориться, приносить задоволення й прибуток. В особистому житті відбуваються приємні зміни, нуждаються вами. Удача на вашому боці. У вихідні насолоджуйтеся: ви відчуєте гармонію та щастя, і ви це заслужили! Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

Вам необхідно пам’ятати, що зайва впертість і прагнення домінувати призведе лише до сварок та конфліктів. Щоб здобути впевненості у власних силах, не обов’язково поспішати і метушитися. Не відволікайтеся, зосередьтеся на важливому, і все вийде. В особистому житті все складається вдало і благополучно. Усі безладдя й проблеми у вихідні швидко закінчаться. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

Робота просто бігає за вами, і якщо ви вчасно не викрутитеся, то доведеться працювати не тільки за себе, але й за того хлопця. Постарайтеся хоча б одержати задоволення від спілкування з колегами, які вас дуже цінують. Краще нічого не відкладати на наступний день, зробіть усе тут і зараз. Рецепт на вихідні: чим захопливіше ви будете хвалити близьких людей, тим щасливішими станете самі. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

Постарайтеся не роздувати з мухи слона в сімейному житті та уникайте бурхливих переживань. На роботі, швидше за все, доведеться активно діяти незважаючи ні на що – навіть на те, що ваші дії порушать звичайний порядок речей. Оточуючі люди будуть ставитись до вас по-доброму й підтримають багато ваших ідей. Вихідні вам краще провести на самоті, піклуючись про своє здоров’я. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

Вас може очікувати багато цікавих знайомств – хоча б і заочних. Якісь з них виявляться навіть доленосними. Не виключено, що нові люди можуть зіграти істотну роль у влаштуванні вашої кар’єри, реалізації ваших планів. Спробуйте поменше говорити й більше слухати. Не намагайтся все ставити з ніг на голову, ці несподівані перетворення можуть викликати здивування в навколишніх. У вихідні, беручи участь у суперечках, намагайтеся зберігати нейтральну позицію. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

Будь-яка робота буде вам до снаги, вона, найімовірніше, буде творчою і принесе солідний прибуток. Але вам потрібно дотримуватися певних правил: не варто поспішати, дотримуйтеся вичікувальної стратегії. Ви здатні добитися приголомшливих результатів, просто опинившись у потрібний час у потрібному місці. Особисте життя вас теж порадує. Ви звільнитеся від стосунків, що давно себе віджили. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

На вас може очікувати важлива розмова з начальством, ви явно заслужили заохочення і похвалу. Так що боятися не варто, але підготуватися слід. Більше спілкуйтеся з колегами й друзями – хоча б по телефону. Можливі нові перспективні знайомства, які добряче допоможуть вам у майбутньому. У вихідні ваші прохання та пропозиції будуть почуті. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Робота почне приносити плоди. Вам необхідно звільнити себе від непотрібних зустрічей і контактів. Не варто витрачати багато часу на соцмережі або сайти знайомств. Віртуальні сварки й суперечки загрожують вас засмутити не менше реальних. Менше суєти і побільше спокою. У вихідні налагодяться стосунки з близькими людьми. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

Свої плани та задуми краще зберігати в секреті, тоді буде більше шансів реалізувати їх. Зараз саме час робити кар’єру або відкривати свій бізнес. Ви будете успішні й зажадані. Однак деякі організаційні питання будуть вирішуватися з труднощами. У вихідні вас можуть використовувати у своїх цілях не занадто чесні люди. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

Схоже, настав момент, коли варто щось у собі поміняти, відмовитися від стереотипів. Прислухайтеся до голосу інтуїції й остаточно вирішіть, у якому напрямі й з ким ви прагнете йти по життю далі. Вам доведеться реагувати на несподівані труднощі й діяти швидко. Не виключені сварки з близькими людьми на фінансовому ґрунті. У вихідні дні у вас може з’явитися потяг до самоти. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Читайте також: Чи варто робити з куща деревце — про штамбові ягідники 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися