Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

На Харківщині знову лунатимуть вибухи: що відомо

22.10.2024 10:59
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У Харківській області піротехнічні підрозділи ДСНС продовжують виявляти та знищувати вибухонебезпечні предмети. 22 жовтня сапери працюватимуть у Балаклійській громаді.

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на Балаклійську міську військову адміністрацію.

«Якщо чуєте на території Балаклійської громади вибухи, не панікуйте, проводиться розмінування», - йдеться у повідомленні.

Контрольовані підриви на території Балаклійської громади проводитимуться з 11:00 до 12:00 за межами села Нова Гусарівка.

Раніше у Балаклійській МВА повідомляли, що з 14 по 20 жовтня саперами ДСНС, фахівцями Державної спеціальної служби транспорту та піротехнічними підрозділами ЗСУ було розміновано 30,6 га території, з яких 25,5 га – це сільськогосподарські угіддя.

В ході розмінування було виявлено та знищено 324 одиниць вибухонебезпечних предметів. Також було очищено 1861 м ліній електропередачи.

Нагадаємо, мінна небезпека у Харківській області залишається дуже високою. Помітивши будь-який підозрілий предмет, або предмет, схожий на вибухонебезпечний, негайно треба зателефонувати за номерами 101, 102 або 112.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися