Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

У Верховній Раді обмежать використання Telegram: що відомо

08.10.2024 14:57
Телеграм / Фото ілюстративне, Економічна правда
Телеграм / Фото ілюстративне, Економічна правда

Використання Telegram обмежать у Верховній Раді України за рекомендацією Ради національної безпеки і оборони України.

Як передає «Слобідський край», про це повідомив народний депутат України Ярослав Юрчишин.

«Отримав розпорядження від апарату ВР з новими положеннями про роботу Telegram в локальній мережі Ради. Думаю, що такі заходи безпеки цілком логічні. На жаль, уже були приклади, коли сторонні особи отримували дані держпрацівників через Telegram, яким користувалися на робочих пристроях. Чи створювали фейки, як у випадку з нібито каналом спікера Руслана Стефанчука. Цим розпорядженням ми мінімізуємо ризики», - написав депутат у своєму Фейсбуці.

Ярослав Юрчишин підкреслив, що заходи безпеки стосуються саме працівників апарату Ради та не обмежують використання месенджера в особистих цілях.

Нагадаємо, у квітні 2024 року ворог розпочав активну інформаційну атаку на жителів Харківської області. Це було передумовою наступу на північ регіону. Наразі найпоширенішими наративами залишається захоплення Харкова та ліквідація купи найманців на території області. Якими каналами ворог поширює дезінформацію – читайте у матеріалі.

Також ми писали, що ворожі TГ-канали вкотре поширюють інформацію про те, що керівництво Харкова готується «втікати» з міста. За версією російських пропагандистів, про це свідчить виділення коштів на ремонт доріг у районі Люботина та Коротича.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися