Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

У Харківській області дві лікарні перейдуть у спільну власність громад

24.07.2024 19:50
Зображення: Харківська обласна рада
Зображення: Харківська обласна рада

Харківська обласна рада провела пленарне засідання позачергової ХХV сесії, де були розглянуті зміни до обласних програм, до порядку використання коштів обласного бюджету, відзначення захисників та захисниць України.

Як зазначила голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко, своїм рішенням депутати прискорили прийняття у спільну власність громад, сіл, селищ, міст Харківщини двох лікарень Укрзалізниці № 1 та № 2. 

Це ще один крок по створенню потужних медичних комплексів, завдяки ми покращимо якість послуг, які надаються нашим жителям, наголосила керівниця обласної ради.

Крім того, на пленарному засіданні були розглянуті рішення:

Про внесення змін до рішення обласної ради від 02 липня 2022 року № 380-VIII та затвердження техніко-економічних обґрунтувань забезпечення ефективного використання об’єктів соціальної інфраструктури акціонерного товариства “Українська залізниця”, що пропонуються до передачі у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

Про внесення змін до Програми оздоровлення та відпочинку дітей Харківської області на 2024-2028 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 27 червня 2024 року № 861-VIII.

Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету для забезпечення реалізації заходів Програми оздоровлення та відпочинку дітей Харківської області на 2024-2028 роки.

Про внесення змін до Положення про відзначення захисників і захисниць України, які є мешканцями Харківської області, затвердженого рішенням обласної ради від 21 травня 2024 року № 845-VIII.

Про внесення змін до Порядку використання коштів обласного бюджету на виплату винагороди як заохочення кращим спортсменам Харківської області – захисникам і захисницям України та їхнім тренерам за участь у міжнародних спортивних змаганнях ветеранів, затвердженого рішенням обласної ради від 21 травня 2024 року № 846-VIII.

Сесія пройшла в режимі відеоконференції із застосуванням системи голосування “ГОЛОС». Участь у сесії взяли 88 депутатів.

Раніше «Слобідський край» повідомляв, що захисники та захисниці України отримали відзнаки Харківської обласної ради  

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися