Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Скільком випускникам вручив дипломи обласний виш у Харкові

13.06.2024 13:52
Фото: Facebook Харківська гуманітарно-педагогічна академія
Фото: Facebook Харківська гуманітарно-педагогічна академія

Понад триста випускників Харківської гуманітарно-педагогічної академії  у червні отримали дипломи бакалавра. Всього у минулому навчальному році випускниками навчального закладу стали майже тисяча осіб.

Випускники комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» отримали дипломи бакалаврів. Про це медіа «Слобідський край» повідомили у Харківській обласній раді.

Від імені голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко випускників навчального закладу привітав заступник керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Максим Колінько.

Ректорка вишу Галина Пономарьова висловила вдячність очільниці облради за допомогу та увагу до Харківської гуманітарно-педагогічної академії та привітала випускників.

– Пишаюся нашими викладачами, співробітниками, студентами і батьками наших студентів. Цього навчального року в нас 984 випускники, з них у грудні 421 людина отримала дипломи магістра. 315 випускників сьогодні отримують дипломи бакалаврів. Перший рік проходить випуск 248 осіб фахового молодшого бакалавра. Три коледжі, які знаходяться в структурі, здійснюють підготовку фахового молодшого бакалавра. Хочу всіх привітати з випуском. Хочу підкреслити: як би не було важко навчатися і працювати, але кожен п’ятий випускник отримує дипломи з відзнакою. 98 % наших випускників працюють за фахом, – сказала Галина Пономарьова.

Раінше «Слобідський край» розповідав, учениці як Різуненківського ліцею Коломацької громади побували у спортивному таборі.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися