Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Національний кешбек: тепер у «Дії» можна перевірити товари на участь у програмі

17.10.2024 18:15

Національна програма кешбеку отримала новий функціонал — тепер користувачі можуть дізнатися, чи нараховується кешбек за товар за допомогою сканера штрихкодів у додатку Дія.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

Відтепер не потрібно уточнювати у касирів супермаркетів, чи шукати позначки на упаковці. Достатньо просто відкрити додаток, навести сканер на штрихкод, і ви зможете миттєво отримати інформацію про можливий кешбек. Якщо товар підпадає під програму — кешбек буде нараховано, якщо ні — додаток сповістить про це.

Бета-тестування Нацкешбеку триває вже понад місяць. За цей час команда зібрала відгуки користувачів та вдосконалила сервіс, додаючи нові можливості для зручності використання та підтримки українських продавців і виробників.

Нагадаємо, шо у країні стартувала програма «Національний кешбек»: кожен, хто приєднається, може отримати назад 10 % вартості придбаних товарів українських виробників.

Нагадаємо, протягом січня – квітня 2024 року 4204 фізичні особи-підприємці виявили бажання відкрити власну справу та офіційно зареєстрували свій бізнес у Харкові

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися