Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

На Куп’янському напрямку розширилася «сіра зона» – Синєгубов про ситуацію на Харківщині

19.07.2023 15:49
Скрін з відео
Скрін з відео

У Харківській області на Куп’янському напрямку росіяни кілька днів проводили штурмові дії, однак успіху не мали. ЗСУ тримають свої позиції.

Як пише «Слобідський край», про це в етері «Єдиних новин» 19 липня розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Однак дещо збільшилась «сіра зона», оскільки декілька населених пунктів потрапили під вогонь, і фактично на їх території проводяться бойові дії. Наші Збройні Сили свої позиції тримають, знищують ворога. Він (ворог. – Ред.) накопичив достатньо великі сили як для того напрямку, однак це накопичення йшло поступово, тому несподіванок для наших Збройний Сил там не мало місця», – підкреслив Олег Синєгубов.

Також начальник ХОВА розповів, що ворог обстріляв більше 18 населених пунктів у Харківському та Чугуївському районах області.

«Зруйновано кілька житлових будинків, є, на жаль, постраждалі цивільні від цих ворожих обстрілів», – розповів він.

Раніше про те, що окупанти намагаються наступати на Куп’янському напрямку Харківської області, однак успіхів не мають, розповіла заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Нагадаємо, внаслідок обстрілів Харківської області за добу загинув пенсіонер та було поранено літню жінку. Зазнали пошкоджень та руйнувань приватні будинки. 

Нагадаємо також, що 18 липня російські окупанти обстріляли село Гур‘їв Козачок та станцію «Одноробівка» Золочівської громади Харківської області.

Головні новини Куп'янський район читайте на нашому сайті. 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися