Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Керівницю апарату ХОВА Вікторію Белявцеву звільнили за угодою сторін

14.02.2024 17:11
Вікторія Белявцева / Фото: ХОВА
Вікторія Белявцева / Фото: ХОВА

Керівницю апарату Харківської ОВА Вікторію Белявцеву, яку НАБУ підозрює в оборудках на гуманітарній допомозі, звільнили з посади 13 лютого за угодою сторін. 

Про це «Слобідському краю» повідомила прессекретарка начальника ХОВА Олега Синєгубова Олена Шаповал.

«Вікторія Белявцева була звільнена за угодою сторін 13 лютого. Підстава – написання заяви на звільнення. Вона написала заяву на звільнення ще 2 тижні тому, 5 лютого, до 13 лютого була у відпустці», – повідомила Олена Шаповал.

У вівторок, 13 лютого Національне антикорупційне бюро України повідомило, що керівниця апарату Харківської ОВА підозрюється у заволодінні понад 15 мільйонів гривень при закупівлі харчових продуктів для гуманітарних потреб.

Серед підозрюваних керівниця апарату Харківської ОВА, директорка ТОВ та її заступник, директор регіонального управління ТОВ.

Увечері 13 лютого ХОВА оприлюднила офіційну позицію щодо повідомлення САП та НАБУ.

«Дійсно, у березні 2022 року між Харківською ОВА, АТ «Укрзалізниця» та приватним товариством було укладено тристоронній договір на постачання продовольчих товарів, що став предметом дослідження правоохоронних органів. Важливо зазначити, що за вказаним договором продукція була поставлена в повному обсязі та в межах дії договору і передана за призначенням населенню Харківщини», – йдеться у заяві. 

Водночас у ХОВА наголосили, якщо під час досудового слідства та в суді буде доведено факт злочинних дій або намірів будь-якої посадової особи, то ця особа персонально має понести законне покарання. 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися