Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Допомогу від США чекають захисники на Куп'янському напрямку – Синєгубов

22.04.2024 13:11
Фото: АрміяInform
Фото: АрміяInform

Пакет військової та фінансової допомоги Україні від США – це передусім посилення Сил оборони і безпека українських громад.

Так начальник ХОВА Олег Синєгубов прокоментував медіа «Слобідський край» рішення нижньої палати Конгресу США про виділення Україні допомоги у розмірі 61 мільярд доларів.

– Американські конгресмени дійсно підтримали вкрай важливе для нас рішення про виділення Україні військової та прямої фінансової допомоги. Ця допомога – це передусім посилення Сил оборони і безпека українських громад. Зокрема, цього чекали і захисники на Куп'янському напрямку, які попри все продовжують захищати свій дім, але із снарядами та технікою це буде ефективніше. Також Палата представників підтримала законопроект про конфіскацію активів рф, що не менш важливо для нас, бо кошти підуть на потреби України. Дякуємо всім американцям за підтримку, за увагу й надійне партнерство, – сказав Олег Синєгубов.

Нагадаємо, Палата представників Конгресу США схвалила законопроект про витрати на військову та фінансову допомогу Україні у розмірі 61 мільярд доларів 20 квітня. Відтепер законопроект відправлять на розгляд Сенату США. Після їхнього схвалення документ передадуть на підпис президенту США Джон Байдену.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися