Житель Харкова з’їв рибу та захворів на ботулізм
Зараз чоловік знаходиться в лікарні, його стан лікарі розцінюють як середнього ступеня важкості. Скоріше за все, за наявними даними, причиною захворювання стало вживання скумбрії холодного копчення у вакуумному пакуванні, яку придбали в одній з торговельних мереж Харкова.
Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби 8 вересня розпочали епідеміологічне розслідування випадку ботулізму. Наразі проводяться заходи щодо виявлення небезпечної для здоров’я продукції в торговельних закладах.
Читайте також На Харківщині на жінку у під'їзді накинулися грабіжники з електрошокером
Щука, окунь, плітка: на Харківщині затримали браконьєра з повним човном риби
Лабораторні перевірки, дозування, нові вимоги до маркування: контроль за дієтичними добавками посилили
На Харківщині за 2025 рік браконьєри завдали 9 мільйонів збитків рибному господарству
На Харківщині перевірили понад півтори тисячі об’єктів водопостачання: які результати