Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

У Харкові припинили трансляцію пересувань міського транспорту: що відомо

25.01.2024 12:53
Фото: Харківський метрополітен
Фото: Харківський метрополітен

З 25 січня у Харкові з міркувань безпеки припинено трансляцію відомостей щодо пересування міського транспорту.

Про це повідомляє пресслужба Харківського метрополітену, пише «Слобідський край».

Відсьогодні Харківський метрополітен припиняє транслювання відомостей про розміщення та пересування міського транспорту в мережі Інтернет. 

Це робиться з метою безперебійного функціонування об’єктів критичної інфраструктури міського електротранспорту та запобігання виникненню надзвичайних ситуацій у регіоні. Зокрема, на тлі безперервних обстрілів з боку рф.

До уваги користувачів сервісів для відстеження руху громадського транспорту! Відслідковування місцезнаходження рухомого складу пасажирського транспорту в режимі реального часу стане недоступним. Про відновлення вказаної функції буде повідомлено додатково, – пояснили у пресслужбі.

Нагадаємо, у Харкові планують збудувати підземне депо для вагонів метро. Спочатку планувалося збудувати його на поверхні, однак згодом цей план змінили. Після закінчення робіт депо слугуватиме укриттям для метротранспорту.

Нагадаємо також, у метрошколі Харкова побував Президент України. Глава Держави відвідав класи, де тривали уроки математики, англійської мови та музики. Володимир Зеленський поспілкувався з дітьми й поцікавився подробицями навчання.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися