Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

У Харківській області Пункти Незламності готуються приймати людей

27.09.2023 07:56
Пункт Незламності / фото ілюстративне
Пункт Незламності / фото ілюстративне

У Харківській області всі існуючі Пункти Незламності мають бути укомплектовані до 1 жовтня.

Як пише «Слобідський край» з посиланням на пресслужбу Харківської ОВА, про це під час апаратної наради 26 вересня заявив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

«Необхідно зібрати потребу по громадах щодо забезпечення Пунктів Незламності. Першочергові критерії – сталий інтернет-зв’язок та пожежна безпека», – підкреслив Олег Синєгубов.

Загалом у Харківській області обладнано 922 Пункти Незламності, з яких 500 функціонували весь час. З початку відкриття Пункти Незламності відвідало понад 173 тисячі жителів Харківської області.

Всі пункти забезпечені електрогенераторами та засобами автономного опалення для обігріву населення. Оптоволоконним підключенням до Інтернету обладнані 538 Пунктів Незламності, зараз підключають ще 26 пунктів.

Нагадаємо, весною у Харківській області 269 Пунктів Незламності були переведені у режим очікування, щоб за потреби швидко повернуть до роботи. Основне завдання Пунктів Незламності на весняно-літній період – у разі тривалого відключення електроенергії дати можливість людям зарядити гаджети та забезпечити доступ до Інтернету.

Нагадаємо також, що мешканці прикордонних населених пунктів Золочівської громади Харківської області отримають допомогу в період підготовки до зими. Це будуть генератори, буржуйки тощо.

Також ми писали, що у Куп’янському районі Харківської області готуються до нового опалювального сезону

Головні новини Харківська область читайте в нас на сайті.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися