Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Танцюристи з Барвінкового здобули чергову перемогу (фото)

15.10.2024 16:50
Перемогли з композицією «За нами перемога»/фото Оксана Большова
Перемогли з композицією «За нами перемога»/фото Оксана Большова

Колектив естрадного танцю «Перлина» Барвінківського ліцею № 2 виборов І місце у ІІ Всеукраїнському Благодійному Фестивалі Мистецтв «ДоброДій!». Мета фестивалю – зібрати кошти для потреб однієї з військових бригад.

Як розповіла кореспондентці медіа «Слобідський край» керівниця колективу «Перлина» Оксана Большова, танцюристи перемогли з композицією «За нами перемога». 

«Цей танок ми готували до 1 вересня минулого року, але через війну станцювати перед аудиторією не судилося. Я записала танець на відео і надіслала на фестиваль, який проходив дистанційно», – каже Оксана Большова.

У Барвінківському ліцеї № 2 Оксана Большова викладає хореографію. Тож добре бачить здібності дітей до танцю. Також часто сама танцює зі своїми вихованцями. Каже, танці любить запальні.

«Наш колектив «Перлина» створений у 2012 році. Ми не одноразово брали участь у різних конкурсах і перемагали. На жаль, з початком повномасштабного вторгнення всі конкурси дистанційні», – зазначила пані Оксана.

За її словами, у кожен танок додають щось нове, наприклад, використовують українську символіку.

«Діти з ностальгією згадують шкільне життя до повномасштабного російського вторгнення. До кожного свята ми готували танець. Зараз усе інакше. Займатися танцями дистанційно вкрай важко. Але, незважаючи на труднощі, мріємо про нові творчі здобутки. Та найбільшим нашим бажанням є перемога і мир», –  каже Оксана Большова.

Раніше ми писали, що танцюристи з Безлюдівки стали володарями Гран-прі на фестивалі в Карпатах. 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися